Home / FAQ

Corona

Moeten we reserveren?

Nee, doordat wij op 1,5 meter afstand blijven hoef je bij ons niet te reserveren. Er zijn natuurlijk genoeg gelegenheden te bedenken waarbij je niet naast een tafel wilt grijpen, bel dus gerust voor een reservering.

Hoe gaan jullie om met de gezondheidscheck?

Doordat wij bij onze gasten op 1,5 meter afstand blijven hoeven wij niet met de door de overheid genoemde gezongheidscheck te werken. We gaan er natuurlijk wel vanuit dat je volledig klachten vrij bent.

Waarom mag ik niet zelf de zaak binnenlopen?

Om alles in goede banen te kunnen leiden is het voor het team erg belangrijk om te weten wie er binnenkomt. Zo weten we zeker dat er in onze smalle doorgang niet teveel mensen lopen die elkaar kruizen. We kunnen even kort de spelregels over de afstand uitleggen, tevens kunnen we je een schone tafel wijzen. In tijden van corona is het namelijk niet mogelijk om aan een vieze tafel te gaan zitten, het team kan deze namelijk niet afruimen zonder de 1,5 meter regel uit het oog te verliezen. Zien we je niet direct staan, roep gerust.

Kan ik mijn koffie to go ook buiten bestellen?

Graag! Of eigenlijk moet dit zelfs. We hebben het met betalen en bestellen zo ingericht dat je hiervoor buiten kan blijven. In eerste instanstie misschien niet zo gastvrij. Met de gezondheid in het achterhoofd, en het beperkte aantal mensen wat we binnen mogen hebben, is dit juist voor iedereen de snelste en gezondste manier om je dagelijkse bak koffie te scoren.

Wat zijn jullie Corona maatregelen?

Allereerst staat er een gastvrij en klachtenvrij team voor je klaar!  We hebben de tafels wat ruimer gezet en we ontvangen iedereen aan de deur. Op deze manier denken we de 1,5 meter norm voor iedereen goed te kunnen waarborgen, ook wanneer het druk is in de stad. Bij het serveren maken we gebuik van bijzettafels em trolley's om ook zo de 1,5 norm te blijven waarborgen. De toiletten zijn zo ingericht dat je ook hier niemand kan tegenkomen, ook niet bij het handen wassen. Dat handen wassen gaat overigens volledig contactloos. Het team wast zelf ook regelmatig de handen en tafels en stoelen worden gereinigd na ieder bezoek. Tevens beschikken we in de gehele zaak, dus ook in de toilletten, over een goede afzuiging.

Ben ik nog wel welkom voor alleen een kop koffie?

Ja! We zouden onszelf als espressobar niet meer serieus kunnen nemen als we je niet ook welkom heetten voor alleen een kop koffie. Dat is immers waar we goed in zijn! Bij ons geen minimale bestedingen of tijdslots. 

Ben ik met gezondheidsklachten nog welkom?

Nee dat ben je niet. Wel bezorgen we graag een ontbijt bij je thuis!  Zullen we er ook een krantje bij doen zodat je je even kan bijlezen wat er allemaal gaande is in het land?

Met hoeveel mensen mag ik aan een tafel zitten?

Wij houden ons aan de wet, dus ook bij ons is twee mensen het maximum. Ben je een gezin dan zijn meer mensen toegestaan. Om deze regel voor ons werkbaar te maken hanteren wij 2 volwassenen per tafel, eventueel aangevuld met kinderen. We hebben 2 tafels beschikbaar waar je ondanks dat je geen gezin bent wel met 4 mensen kan zitten. We houden dan wel 1,5 meter afstand tussen de twee "gezinnen". Voor gezinnen hebben we plek tot 12 mensen, reserveren is dan wel vereist.

Bezorgen jullie nog steeds nu de horeca weer open is?

Jazeker, we hebben hier zoveel lol in gekregen dat we dit blijven doen. Zie het hoofdstuk ontbijt