Picknickmand

Het beste van Walt in een picknickmand! Een riant ontbijt, een voedzame lunch, een stuk taart om voor om te fietsen en altijd die fijne koffie als basis. Vele kennen ons uit de tijd dat Corona nog slechts een biertje was. Tijden veranderen maar toch kruipt het (horeca) bloed waar het niet gaan kan. In maart waren de picknickmanden dan ook snel besteld. Nu een jaar verder zijn we daar best goed in geworden, dat picknicken.. Het enige wat jij nog moet doen is een goede spot vinden, wij toppen de mand zover af dat je tot de laatste zonnestraal van alle gemakken bent voorzien. Ga je voor één van de plekken langs de Rijn, het beroemde Sonsbeekpark, het iets verder gelegen park Zypendaal, de bosrijke Posbank of één van de vele natuurgebieden die de Veluwe rijk is?

 

Ik denk dat je daar wel uitkomt en anders gaan we graag met je mee uh ik bedoel vertellen we je de beste plekken. Bestellen kan via waltsontbijtclub@gmail.com. We hebben mogelijkheden van twee tot twintig personen.

 

We hebben twee verschillende opties. De mand Sonsbeek en de mand Zypendaal. Beide manden zijn zoals je dat van ons gewend bent tot de rand gevuld. De mand Sonsbeek heeft als uitgangspunt zelf smeren en dippen. De mand Zypendaal hebben we verder uitgebreidt met gesmeerde sandwiches, punten taart en extra huisgemaakte Ijsthee.  De details vind je hieronder:

header image

Walt komt lunchen..

Mand Sonsbeek 25 euro p.p.

 

Het mooie weer was iets eerder dan wij, meer info volgt snel. 

 

 

Walt komt borrelen....

Mand Zypendaal 35 euro p.p. 

 

Het mooie weer was iets eerder dan wij, meer info volgt snel.

 

 

Extra's

Vanwege het mooie weer de website snel omgebouwd naar picknicken in de buitenlucht, uiteraard zijn we ook bij je thuis of kantoor nog steeds van de partij. Zie hieronder enkele opties.

 

Lunchpakketjes 15 euro p.p.

Borrelplanken 15 euro p.p.